Situație șocantă într-o familie din Neamț


O fetiţă în vârstă de 4 ani şi 9 luni a fost recuperată de poliţiştii de la tatăl ei care refuza să o înapoieze mamei, de care era divorţat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Sesizarea la 112 a fost făcută de mama fetiţei, care a reclamat că fostul soţ nu vrea să înapoieze copilul, potrivit programului de vizită stabilit de Judecătoria Piatra-Neamţ. În urma intervenţiei în forţă a poliţiştilor, fata a fost identificată în subsolul imobilului, împreună cu iubita tatălui ei, în vârstă de 32 ani, potrivit stiripesurse.ro.

 „Poliţiştii s-au deplasat la imobilul bărbatului, din localitatea Săvineşti, context în care acesta ar fi adresat ameninţări de natură a produce o stare de temere, cu privire la securitatea minorei. La faţa locului au fost direcţionate echipe de intervenţie formate din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti, Poliţia municipiului Piatra-Neamţ, luptători şi negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamţ. În imobilul în cauză se afla bărbatul de 64 de ani, care, împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 90 ani, adresau ameninţări folosindu-se de un topor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here