Sistemul de termoficare al Capitalei este pregătit pentru funizarea căldurii în apartamente

Înfiinţarea a două companii municipale cum să dai în judecată RADET avarie la RADET

Temperaturile scăzute anunțate de meteorologi în zilele următoare ar putea determina RADET să dea drumul la căldură. Regia a anunțat că sistemul de termoficare este în plin proces de pregătire.

„Cunosc exact situaţia care se manifestă în fiecare an, atunci când vine toamna şi temperaturile scad brusc. Tocmai de aceea, pentru că legea spune clar acum că începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban are loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 18,00-6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, fac un apel pentru modificarea legislatiei, pentru ca oamenii să nu mai aştepte această perioadă în frig“, a precizat Gabriela Firea printr-un comunicat de presă, citată de Mediafax.

În următoarea perioadă vor începe probele necesare furnizării agentului termic pentru noul sezon de încălzire 2016-2017, anunţă Primăria Capitalei.

Imediat ce timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00, se vor înregistra valori medii zilnice de 10 grade sau mai mici, RADET va trece la furnizarea încălzirii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here