VIDEO Simona Halep devine cetățean de onoare al comunității aromâne din Călărași. Ovații îndelungi

Emil Boc șef de galerie Simona Halep devine cetățean de onoare

Simona Halep devine cetățean de onoare al comunităţii aromâne din Călăraşi, printr-o ceremonie care are loc marți la prânz la Primăria Călărași.

Din informaţiile disponibile până la această oră, lidera clasamentului WTA va fi aşteptată la Drajna, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui.

UPDATE Simona Halep, ovaționată

Simona Halep a fost ovaţionată de toţi cei prezenţi în sala de spectacole Barbu Ştirbei. “Mulţumesc pentru această zi frumoasă tuturor celor care au considerat acest titlu şi familiei mele”, a spus Simona Halep. “La mulţi ani, România!”, a mai spus ea. La finalul evenimentului, Halep s-a prins în horă alături de ansamblul de dansuri armâneşti Iholu.

De acolo va merge la Primăria Călărași, iar ulterior totul se va muta în Sala Barbu Ştirbei, unde va avea loc un întreg program artistic dedicat liderului mondial.

Nu este prima dată când Simona Halep devine cetățean de onoare

După ce Halep devine cetățean de onoare, totul se va termina cu o petrecere privată organizată de comunitatea aromână, la un restaurant din zonă, la care vor participa şi câţiva apropiaţi ai Simonei. Nu este pentru prima oară când Simona Halep devine cetățean de onoare. Ea mai este cetăţean de onoare al oraşelor Constanţa, Bucureşti şi Buşteni. De asemenea, vineri la Timişoara, Universitatea de Vest i-a decernat sportivei titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum.

LĂSAȚI UN MESAJ

*