luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSimion şi-a găsit aliaţi în Parlamentul European: Ne-au cântat prohodul, dar s-au...

Simion şi-a găsit aliaţi în Parlamentul European: Ne-au cântat prohodul, dar s-au înşelat!

-

Liderul AUR, George Simion, a izbucnit după ce și-a găsit aliați în Parlamentul European!

CITEŞTE ŞI: Simion face scandal după ce s-a decis trimiterea unui sistem Patriot în Ucraina: România nu are de ce să intre în războaiele altora!

Simion a fost acuzat că a blocat alianța dintre premierul Italiei, Giorgia Meloni, și premierul Ungariei, Viktor Orban, fiindcă acesta din urma a refuzat să se alieze cu George Simion.

Simion spune că toți cei care au cântat prohodul AUR s-au înșelat

„Ne-au cântat prohodul, dar s-au înşelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne conservatoare din ECR să asigurăm prosperitate naţiunilor europene şi să oprim ideea unui suprastat federal european”, a declarat preşedintele AUR, George Simion.


Presa internațională a comentat negocierile

ECR a mai recrutat un ales din Partidul Danezilor (DF, dreapta populistă), un ales bulgar din Partidul „Există Un Astfel de Popor!” (ITN, antisistem) şi cinci de la Partidul Alianţa Pentru Uniunea Românilor (AUR, extremă dreapta), care s-a plasat pe locul doi în România, cu 14,93% dintre voturile exprimate în alegerile europene.

AUR se vrea un partid care apără „familia, credinţa, patria şi libertatea”, notează Le Point.

Negocieri în acest sens între grupul ECR şi Viktor Orban au eşuat

În mod oficial, grupul ECR nu permite intrarea a 11 eurodeputaţi ungari din Partidul Fidesz (naţionalist), atât timp cât Viktor Orban nu-şi clarifică poziţia cu privire la susţinerea Ucrainei împotriva agresiunii ruse. Partidul ceh ODS (conservator, europsceptic), Partidul Adevăraţii Finlandezi (PS, dreapta, populişti) şi Partdul flamand N-VA (conservator, eurosceptic) nu se simt nici ele în largul lor din cauza poziţiilor societale ale ultraconsevatorilor lui Viktor Orban. S-a convenit să se examineze ce va face Viktor Orban cu preşedinţia sa a UE de la 1 iulie la 31 decembrie şi să se amâne problema încorporării după această „perioadă de probă” de şase luni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...