Simion îi cere demisia lui Ciucă: Un eşec RĂSUNĂTOR!

Liderul AUR, George Simion, apreciază, joi, că respingerea aderării României la Spaţiul Schengen este „un eşec răsunător pentru întreaga diplomaţie românească” şi cere demisia întregului Cabinet Ciucă.

CITEŞTE ŞI: Austria a blocat intrarea României în Schengen: Vot împotrivă!

„Majoritatea europarlamentarilor români sunt absenţi din discuţiile de aici de la Bruxelles (…) Nu înţelegem de ce s-a mers înainte cu agenda Schengen atâta timp cât erau semnale evidente că nu vom fi primiţi. Este un eşec al actualului Guvern de la Bucureşti şi al Preşedintelui Klaus Iohannis”, a declarat, joi, George Simion.

Liderul AUR apreciază că Suedia va avea preşedinţia Comisiei în următoarea jumătate de an şi „nu se va pune în niciun fel sub conducerea Suediei problema extinderii spaţiului Schengen”.

Acuză Tot Guvernul

George Simion solicită demisia Guvernului: „Vreau să vă spun că solicităm demisia întregului Cabinet Ciucă, este un eşec răsunător pentru întreaga diplomaţie românească condusă de Klaus Iohannis şi ministrul de externe Bogdan Aurescu, este semnul că acest guvern nu poate livra nimic, nu poate asigura bunăstarea românilor, nu poate face pentru România ceea ce declară că face. Respingerea României din spaţiul Schengen pentru cel puţin un an de acum înainte este dovada acestui lucru”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here