Simion face praf Coaliţia: E o bătaie de joc!

George Simion a fost invitat la o emisiune de televiziune în timpul căreia a avut mai multe critici la adresa coaliției de guvernare. Liderul AUR a intervenit în problema pensiilor din România.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, atac la George Simion: Vă daţi seama că omul ăsta va vinde România? Şansa AUR este să-l dea jos!

George Simion a fost invitat la o emisiune televizată unde a vorbit atât despre problema creşterii pensiilor, cât şi despre criza energetică. Liderul AUR a enumerat și factorii care au stat la baza declanșării crizei. Politicianul a început prin a spune că Parlamentul a format o comisie de anchetă pentru a analiza achizițiile făcute în pandemie. Totuși, aceasta nu funcționează de mai bine de un an pentru că este împiedicată de coaliția de guvernare, susține Simion.
„Băieții ăștia fuseseră alertați încă din februarie 2020 și dăduseră drumul la achiziții, știți de domnul Arafat cu izoletele, medicamentele de 10 ori mai scumpe. Iar acum eu am obținut de un an o comisie de anchetă și ei tot îi blochează activitatea. Ambele crize, pandemica și energetică, au fost bine folosite pentru a se jefui bugetele naționale. Asta nu doar în România, ci peste tot”, a adăugat președintele AUR.

Acuză coaliția de guvernare

De asemenea, Simion a continuat prin a spune că numai de când se află la conducerea țării Guvernul condus de Nicolae Ciucă au fost deturnate cinci miliarde de lei. În ceea ce privește reglementarea pieței energetice, politicianul a susținut că trebuia făcută anul trecut. În acest context, „firmele căpușă au tras lozul cel mare”.

Atunci când a fost întrebat care politicieni au profitat în urma acestei decizii, liderul AUR a precizat că procuratura știe cel mai bine acest lucru. Totuși, el a făcut trimite la „vila domnului Alexe, pentru care e anchetat, am văzut vilele mamei domnului Oprișan de la Vrancea. Mare parte din aceste profituri oricum nu mai sunt în România, sunt în paradisuri fiscale”. În același timp, deputatul a adăugat că mulți politicieni au case în Emiratele Arabe Unite sau în Spania.

Complicitate

George Simion a declarat, din nou, că există o mare complicitate la nivel mondial şi european între cele mai puternice personaje politice. De asemenea, politicianul prevede o criză economică pentru că puterile lumii vor să impună monedele digitale în detrimentul banilor cash. În plus, Simion a continuat prin a spune că acest lucru se va face pentru ca autoritățile să aibă mai mult control asupra populației. Deputatul consideră că unii oameni vor fi păcăliți dacă se va ajunge la acest sistem.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here