luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSimion, acuzat de instigare la fals: Este aşteptat la Parchetul General

Simion, acuzat de instigare la fals: Este aşteptat la Parchetul General

-

Liderul AUR, George Simion, este anchetat de Parchetul General pentru instigarea la fasificarea semnăturilor pentru depunerea candidaturii independente a lui Silvestru Șoșoacă la Parlamentul European.

CITEŞTE ŞI: Brașov. 12 copii au ajuns la spital cu tuse convulsivă

George Simion este așteptat miercuri la audieri.

Silvestru ridicat de acasă

Anterior, Silvestru Șoșoacă a fost ridicat de acasă de polițiști și dus la audieri la Parchetul General.

„În luna aprilie 2024, liderul unei formațiuni parlamentare, deputat, i-a instigat, atât direct, cât și prin interpuși, pe mai mulți membri ai unei formațiunii politice și pe o serie de angajați ai Parlamentului României care desfășoară activități lucrative în cadrul formațiunii politice respective, să procedeze la falsificarea câtorva mii de liste de susținători necesare depunerii de către un candidat independent a candidaturii pentru alegerile pentru Parlamentul European din data de 9 iunie 2024″, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

În acest context, „în data de 9 aprilie 2024, deputatul în cauză a solicitat, atât direct, cât și prin intermediul unor persoane de încredere, mobilizarea în regim de urgență a câtorva zeci de persoane la sediul central al formațiunii politice în scopul completării listelor de susținători necesare depunerii candidaturii independente, prin consemnarea în cuprinsul listelor a datelor reale ale unor cetățeni, copiate din alte liste de susținători completate anterior de membrii formațiunii, demers urmat de falsificarea semnăturilor respectivelor persoane”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...