SFÂNTU GHEORGHE: Persoanele vaccinate anti-COVID pot solicita tichetele de masă

Guvernul Ungariei sprijină cu bani dezvoltarea Ținutului Secuiesc, lucru care este condamnat de către conducerea Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş (FCRCHM)

Pentru că o parte dintre persoanele vaccinate anti-COVID care aveau dreptul să primească tichete de masă nu s-au prezentat pentru ridicarea acestora, Primăria Sfântu Gheorghe face un apel la doritori să anunţe intenţia de a primi tichetele respective.

Persoanele eligibile pentru primirea acestor tichete de masă sunt persoanele care au început schema de vaccinare după data de 3 septembrie 2021 şi care au terminat schema de vaccinare în ultimele 6 luni.

Miercuri între orele 15:00-19:00

Centrul de Vaccinare din Sfântu Gheorghe rămâne deschis o zi pe săptămână, cu program miercuri între orele 15:00-19:00, astfel încât persoanele vaccinate în acest centru se pot prezenta pentru preluarea tichetelor.

Persoanele care s-au vaccinat la medicii de familie se vor prezenta la cabinetele acestora pentru preluarea tichetelor. Persoanele din Sfântu Gheorghe care s-au vaccinat în alte centre, sau în alte localităţi, pot anunţa intenţia de a primit tichetele de masă la Direcţia de Asistenţă Socială, la numărul de telefon 0267 312 111, sau prin email la office@dassepsi.ro, precizând numele, prenumele, CNP şi localitatea de domiciliu, transmite RADIO TÂRGU MUREȘ.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here