Sexul în autoturism l-a dus pe un bărbat din Dâmbovița după gratii

Barbat cu catuse . Sursa FOTO: 4711018/Pixabay.com
Barbat cu catuse . Sursa FOTO: /Pixabay.com

Un bărbat de 31 de ani, din Raciu, județul Dâmbovița, cercetat pentru viol  fost reținut pentru 24 de ore de politiști. Acesta, aflat într-un autoturism cu o adolescentă de 18 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu  fata fără aprobarea ei.

“La dată de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 31 de ani, din Raciu. El este bănuit de comiterea infracțiunii de viol, faptă prevăzută de art. 218 din Codul Penal.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive.”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 Sex in autoturism

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul nopții de 8 spre 9 martie a.c., bănuitul, în timp ce se afla într-un autoturism împreună cu o tânără de 18 ani, pe raza localității Dragodana, ar fi întreținut relații sexuale cu persoană vătămată fără consimțământul acesteia.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești. Acest lucru în vederea documentării întregii activități infracționale.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală. Activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here