Serbările de sfârșit de an sunt interzise! Explicațiile Ministerului Sănătății

sursa foto: Ministerul Educatiei/Facebook

Ministerul Educației anunță că serbările și festivitățile de sfârșit de an în curtea școlii sau în alte spații sunt interzise. Potrivit aceleiași surse, sunt permise ”doar activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale”.

”În România, la ora actuală, este instituită, pentru o perioadă de 30 de zile, starea de alertă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/15 mai 2020, urmare a evoluției situației epidemiologice naționale și internaționale, determinată de răspândirea noului coronavirus/SARS-CoV-2.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 55/15 mai 2020, revenirea în unitățile de învățământ vizează doar elevii din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a, anii terminali din școala profesională și școala postliceală, în condiții de siguranță, întrucât, începând cu data de 2 iunie, pentru o perioadă de două săptămâni, se derulează doar activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale, în contextul respectării unor măsuri stricte de prevenire/protecție.”, a transmis Ministerul Educației, pentru G4Media.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here