Şeful Protecţiei Interne din Suceava, REŢINUT!

Șeful Serviciului de Informații și Protecție Internă (SIPI) Suceava, colonelul Florin Constantin Timu, a fost reţinut de procuorii DNA! El a fost adus aseară la audieri la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Înainte de a fi dus la audieri, o echipă venită de la București a derulat două percheziții, una la locuința lui Florin Constantin Timu și cealaltă la sediul SIPI Suceava, situat în clădirea unde funcționează și Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava.

Cerea şpagă

Dosarul instrumentat de procurorii militari din cadrul DNA este o disjungere a dosarului în care a fost trimis deja în judecată ofițerul Mihail Martin, din cadrul Serviciului Județean Suceava al Direcției Generale Anticorupție.

În același dosar a mai fost trimis în judecată și comisarul-șef Radu-Ionuț Obreja, fostul șef al Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava.

În actualul dosar există indicii că Radu Obreja i-ar fi dat diferite sume de bani colonelului Florin Constantin Timu. De altfel, într-o interceptare din dosarul deja trimis în judecată se poate auzi că lui Mihail Martin urma să i se dea o mașină, iar lui Florin Constantin Timu o anumită sumă de bani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here