Şeful IPJ Constanţa a fost rănit într-un accident rutier

Comisarul şef Constantin Dancu este la conducerea inspectoratului din anul 2018
Sursa: IPJ Constanţa

Şeful IPJ Constanţa a fost rănit azi într-un accident rutier. Comisarul şef Constantin Dancu se afla în timpul liber şi conducea o motocicletă. Aceasta a fost lovită de un autoturism care nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire”.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa,  vinovat de accident este un şofer de 78 de ani care a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, dinspre Geamie catre Liceul Economic, şi, ajungând la intersecţie cu strada Ştefan cel Mare, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire”, potrivit news.ro.

În acel moment a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de inspectorul şef al IPJ Constanţa, comisar şef Constantin Dancu.

Şeful IPJ Constanţa a fost rănit într-un accident

În urma impactului şeful IPJ Constanţa a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital.

“Inspectorul şef se afla în timpul liber şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost recoltate probe biologice de sânge”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

De asemenea, şi conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Şoferul nu a fost rănit în urma accidentului.

Cine este comisarul Constantin Dancu

Comisarul şef Constantin Dancu are 58 de ani şi este la conducerea Inspectoratului de Poliţie Constanţa din 2018. Însă din 2017 îndeplinea atribuţii de şef al inspectoratului de poliţie.

Din anul 2014 până în 2017 a fost şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din Constanţa.

Zilele trecute, presa locală din Constanţa scria despre şeful IPJ că acesta ar fi promis prefectului asigurarea în parametri optimi ai ordinii şi siguranţei în anul şcolar 2019-2020, în condiţiile în care numărul de poliţişti ar fi subdimensionat, potrivit tomisnews.ro.

De asemenea, săptămâna trecută, mai mulți polițiști constănțeni au reclamat la IGPR faptul că IPJ Constanța și-a bătut joc de ei, printr-o delegare la Năvodari, în condiții precare.

LĂSAȚI UN MESAJ