#Coronavirus. Șefa Spitalului Universitar, suspendată! Riscă demiterea și dosar penal

Spitalul Universitar, sursa: Google
Spitalul Universitar, sursa: Google

Ministerul Sănătății a decis suspendarea directoarei Spitalului Universitar București, Adriana Nica, pentru că nu a luat măsuri de prevenire a infectării cu CORONAVIRUS a pacienților și personalului medical. Surse din cadrul Ministerului Sănătății ne-au spus că Adriana Nica riscă demiterea și dosar penal.

Conducerea Ministerului Sănătății a decis suspendarea contractului de management al managerului Spitalului Universitar de Urgență București, dr. Adriana Nica, în baza art.19 din Decretul Președintelui României nr. 195/2020.

„Decizia vine în urma propunerii Corpului de Control al MS care arată într – o Notă că la nivelul unității sanitare s-au constatat mai multe deficiențe de management, dar și că, în aceste zile nu au fost luate măsurile necesare și suficiente pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus ( COVID 19) atât în rândul pacienților, cât și a personalului medical.”, se arată în comunicatul de presă.

În nota întocmită de Corpul de Control se arătă că, în cursul anchetei epidemiologice efectuate în data de 21 martie 2020, în cadrul spitalului au fost luate măsuri procedurale abia după confirmarea infectării pacienților cu noul coronavirus.

Ministerul Sănătății a anunțat că Adriana Nica va fi înlocuită la conducerea spitalului de prof.dr. Cătălin Cârstoiu.

Managerul Spitalului Universitar, intimat în dosarul de corupție al lui Sorin Oprescu! O suspendă pe Nica ministrul Pintea?

Adriana Nica dă vina pe subalterni pentru neregulile constatate la Spitalul Universitar

SURSE Managerul Adriana Nica încasează trei salarii la Spitalul Universitar! Al treilea e ilegal

Angajații dați afară de Adriana Nica de la Spitalul Universitar București, reangajați de Justiție

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here