Șefa DSP Galați, schimbată din funcție. Județul a ajuns pe locul doi la decesele provocate de COVID -19

Șefa DSP Galați, inlocuita din functie

Șefa Directiei de Sănătate Publică Galați a fost înlocuită din funcție. Cel mai probabil, problemele la DSP Galați au apărut din cauza virusului COVID-19, dar și a faptului că orașul a ajuns pe locul doi la nivel național în ceea ce privește numărul de decese provocate de COVID. Moise a fost înlocuită de fostul director al DSP Argeș, Sorina Honțaru. 

Potrivit ziarului Jurnalul de Argeș, Sorina Honțaru, director al DSP Argeș, a fost detașată la DSP Galați, unde va fi director executiv.

“Doamna Honțaru ne-a comunicat astăzi, în cadrul ședinței CJSU că a primit un ordin de detașare la Galați începând cu data de 20 mai 2020”, a transmis prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Galațiul, loc fruntaș la decese provocate de COVID-19

Potrivit statisticilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, județul Galați ocupă locul 9 în ceea ce privește infectările cu virusul COVID-19, și locul doi în clasamentul deceselor din cauza virusului, imediat după județul Suceava. În prezent, în județul Galați sunt 548 de cazuri de infectare și 81 de decese. Cele mai multe decese în Galați s-au înregistrat la căminele de bătrâni.

DSP Galati, fără conducere. Noul director a refuzat să se prezinte la serviciu

La polul opus se află orașul vecin, Brăila, care stă cel mai bine din țară, având doar 19 persoane infectate, din care 18 vindecate. De asemenea, până la această dată, Brăila nu are nici un deces din cauza COVID-19.

Brăila, județul cu 0 cazuri COVID-19. Care este secretul

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. La polul opus se află orașul vecin, Brăila, care stă cel mai bine din țară, având doar 19 persoane infectate, din care 18 vindecate.

    ??? s-a declarat inca de sapt trecuta ca nu au nici un caz, acum au 1 ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here