Sectorul 4. Plata taxelor locale se face și la metrou

staţie de metrou

Impozitele şi taxele locale se pot plăti de către cetăţenii din sectorul 4 cu ajutorul automatelor/staţiilor de plată amplasate la metrou, în apropierea automatelor de vândut cartele ale Metrorex.

„Metrorex vine în sprijinul călătorilor care folosesc metroul ca mijloc de transport în comun şi facilitează accesul acestora la automate/staţii de plată care permit rapid şi securizat, plata impozitelor şi taxelor locale aferente Primăriei Sectorului 4. Prin această acţiune, metroul se alătură iniţiativei desfăşurate de către Primăria Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, ‘Fără cozi la ghişee'”, a anunţat marţi Metrorex.

Stațiile unde sunt automatele

Potrivit unui comunicat al companiei, automatele de tip selfpay sunt amplasate la metrou, în cadrul unui proiect pilot agreat de Metrorex şi primăria locală, în staţiile de pe raza sectorului 4 al municipiului Bucureşti: Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piaţa Sudului, Constantin Brâncoveanu, Eroii Revoluţiei, Tineretului, Piaţa Unirii şi Timpuri Noi.

Staţiile de plată de tip selfpay aparţin Primăriei Sectorului 4 şi se află în apropierea automatelor de vândut cartele ale Metrorex.

Pe lângă accesul rapid de plată şi de informare de care beneficiază cetăţenii de pe raza sectorului 4, cu privire la taxe şi impozite, proiectul pilot vizează dezvoltarea cooperării dintre Metrorex şi autorităţile publice locale, se mai spune în comunicat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here