Sebastian Ghiță a fugit din țară cu Kovesi în gând

Sebastian Ghiță a fugit din țară cu Kovesi în gând

Sebastian Ghiță a fost înregistrat când promitea că o „mierlește” pe Codruța Kovesi și nu numai. El a fugit din țară cu gândul să se răzbune pe Kovesi.

Înregistrarea unei discuții purtate de Vlad Cosma cu Mircea Negulescu ”Portocală” pe 19 decembrie 2016 (zi în care Sebastian Ghiță a dat rolul de mare politician român pe acela de ”el fugitivo”) și publicată de Rise Project pe pagina sa de Facebook, potrivit digi24.ro, arată că Ghiță și-a copt răzbunarea împotriva lui Kovesi înainte de a o tăia din țară.

”Portocală” a știut din timp ce i se pregătea șefei sale. Sebastian Ghiță a fugit din țară cu Kovesi în gând

În înregistrarea publicată de Rise Project, Cosma îi spune lui Negulescu că Ghiță este decis ”să-i mierlească pe toți” în frunte cu Laura Codruța Kovesi.

”Înainte, a existat şantajul. Îl avem acum pe bandă. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma, inculpat cu aproape toată familia la DNA. Apoi, au bubuit linşajele media programate în laboratoarele TV subordonate PSD, s-a înfiinţat Secţia de Investigare a Magistraţilor şi a apărut dosarul pe numele Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă a DNA. Toate au un element comun: Sebastian Ghiță, mogulul PSD fugit în Serbia de frica justiţiei”, este promo-ul făcut de Rise Project înregistrării.

În înregistrare, Cosma povestește lui Negulescu că Ghiță este o atacă pe Kovesi în speranța că astfel ”cine are putere să zică” va spune să fie el ”lăsat în pace”.

”Am fost pe la TV (Romania TV – n.r.), pe acolo, ieri. Și a înregistrat 20 de emisiuni (…)  A zis că îi mierlește pe toti. Poze cu Kovesi, cu ce i-a dat, cum i-a dat, tot (…) A zis că dă la trei zile, a făcut segmente. Că dacă făcea una, trecea scandalul după patru zile (…) Nu vrea să facă denunț, Ghiță vrea scandal. Speră că o dărâmă pe madam şi că cine are putere să zică va spune să-l lase în pace. Eu mi-am făcut datoria, am venit fără să mă chemi, ți-am zis ultimele colecții” – sunt afirmațiile făcute de Vlad Cosma în dialogul purtat cu Negulescu chiar în ziua fugii lui Sebastian Ghiţă din țară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*