Se încing spiritele în PSD. Cine a fost numit „Războinicu’ de lut cu papuci de pluș”

PSD

Revenirea lui Vasile Dâncu în echipa de conducere a PSD nu a rămas fără reacții, unul din contestatari fiind Mihai Tudose. Mihai Tudose l-a criticat dur pe Vasile Dâncu, afirmând despre acesta că este „Războinicu’ de lut cu papuci de pluș”.

Vasile Dâncu e în cărți pentru șefia Consiliului Național al PSD. El a confirmat informația într-o emisiune tv, vineri seara. El a spus in ce conditii ar reveni în conducerea PSD. Dar și cum ar ști să reformeze partidul, apreciind totodată că are nevoie de o echipă nouă.

„Războinicu’ de lut cu papuci de pluș”

Dâncu a fost întrebat și despre statulul actual al PSD în plan politic. Spusele sale l-au deranjat total pe fostul premier Mihai Tudose, care a ieșit imediat să-l persifleze pe Dâncu, numindu-l „Războinicu’ de lut cu papuci de pluș”, potrivit g4media.

„În acest moment Transilvania și Moldova nu există în Partidul Social Democrat. E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic.

Dar și nici din punct de vedere al culturii politice din România. Știu că este nevoie de o revigorare a stângii. Este nevoie de o revigorare a stângii. Dar o să mă gândesc de două ori până să fac acest pas. Rămân un intelectual de stânga alături de partid așa cum este el. Sigur că sunt obligat așa oarecum și mi-e și un pic rușine de organizațiile din Transilvania, din Banat, din Dobrogea sau din Moldova care au anunțat că mă susțin și că mă împing cumva în această zonă. Dar mă voi gândi foarte bine și o să vedem ce concluzie o să o tragem împreună cu conducerea de acum a partidului”, a comentat Vasile Dâncu pentru Look Plus.

Reacția lui Tudose a fost extrem de dură. El a reamintit despre Dâncu: „El nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el. Niciodată”.

„El nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el”.

„Războinicu’ de lut cu papuci de pluș….

Am citit o declarație-confesiune a unui maaaare ,,gânditor” ce se vrea a fi reformatorul PSD!!! Am zis la început că gata, s-a terminat cu șmecheria și să vezi că se oferă candidat la primărie la Cluj! Dar nu…. Era mult mai ,,global” mesaju’….”


„Citez din Vasile Dâncu: ,,E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic. Si nici din punct de vedere al culturii politice din România.””
Am recitit. Și încă o dată. Deci… reforma propusă este de genul.Nu reprezintă nimic cei care câștigă alegerile!!! Important este să fie el în fruntea partidului. 

Și să ne explice cu doctrina și programele ideologice. Încerc să înțeleg personajul prin prisma faptului că el nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el.. Niciodată. Și prin urmare nu prea știe cum e. Dar emite axioma că cei care câștigă nu contează. Importanți sunt cei care sunt plini de avânt dar se împiedică-n papuci când pleacă la luptă (campanie)…. Și se mai și alintă că el nu prea vrea dar este foarte rugat… Poate pe principiul că e bun la bătaie.. că a mai luat!!!”

Doamne apără și păzește.

P.S. Totuși o candidatură la ceva pe acolo prin preajmă? Așa ca puterea exemplului personal de cum să reușim să câștigăm alegerile?!?! Căci din opoziție e mai greu cu implementările mărețe de programe și reforme.” – a scris Tudose pe pagina de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here