Școala 124 din Sectorul 5 a fost reabilitată complet

Școala 124 din Sectorul 5 a fost modernizată și a fost redeschisă elevilor
Școala 124 din Sectorul 5 a fost modernizată și a fost redeschisă elevilor

Școala 124 din Sectorul 5 a fost modernizată și a fost redeschisă elevilor. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost alături de profesori într-o vizită prin școala proaspăt reabilitată.

„Școala 124. Odinioară… o școală de Capitală cu toalete ca la țară. Acum… o adevărată școală! Am găsit-o mutilată de cârpaci, de facturi, de harababură și de pungășii ordinare. Pentru starea sa m-au înjurat părinți, bunici și postaci de serviciu. Și… nici măcar nu participasem la măcelărirea ei. Eu, noi – echipa Piedone, așa am găsit-o: fără vlagă, părăsită, chinuita de jepcari.

Acum, Școala 124 este chipeșă, curată, funcțională! Dascălii și copiii noștri merită respect și facem tot ceea ce putem să le oferim respect! Le multumesc celor care m-au ajutat s-o scot din mocirlă și s-o predau dascălilor și elevilor! Cam asta a fost lucrarea! Am finalizat-o! Gata cu lecțiile online! Gata cu chinul! Să se sune, așadar, clopoțelul! Urmează povestea!

Dragii mei dascăli, dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă rog să aveți grijă de ea! Că… este o școala modernă și frumoasă! Știu… Trăim vremuri tensionate și tulburi. Ne ocupăm și de adăpostul subteran! Vom face să fie bine!”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here