Scene de groază la un spital din Romania! Drama unui bărbat infectat cu noul coronavirus

sursa: Sectia ATI, sursa: Facebook
sursa: Sectia ATI,Facebook

Gest inexplicabil! Un bărbat infectat cu noul coronavirus a decis să-și pună capăt zilelor la Spitalul Spiridon din Iași. Gestul său este ciudat, explică medicii.

Aceștia afirmă că starea lui era bună și răspundea foarte bine la tratament. Bolnavul urmă să fie externat.

Sinucigașul nu avea alte boli

Bărbatul avea vârsta de 67 de ani. El a fost găsit în noaptea de luni spre marți. Potrivit medicilor, bărbatul nu suferea de alte afecțiuni care să îi pună viața în pericol. El ținea legătura cu familia lui.

„În noaptea de 25 spre 26 ianuarie am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat internat la o unitate medicală din municipiul Iași a fost găsit decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situațîi de fapt”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Oamenii legii fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor care au condus la sinucidere, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here