Scaunul lui Bode se clatină! Ciucă începe analiza!

„Analizăm astfel încât, până la rocadă, să putem să luăm decizii”, spune premierul Nicolae Ciucă, după ce președintele Klaus Iohannis a afirmat se așteaptă ca până la rocada guvernamentală să se ia o decizie în cazul acuzațiilor de plagiat la adresa ministrului de Interne Lucian Bode.

CITEŞTE ŞI: Iohannis sugerează PNL să scape de Bode: Este o chestiune extrem de serioasă!

„Este o afimație corectă și firească, în deplină concordanță cu ceea ce am spus și atunci când am mai avut declarații, nu cu mult timp în urmă, pe acest subiect. La nivelul partidului, urmează să avem o clarificare și în funcție de aceasta să putem să luăm decizii până la rocadă. Este un mesaj pe care domnul președinte l-a mai dat și în momentul acesta, așa cum a spus și dumnealui, analizăm astfel încât, până la rocadă, să putem să luăm decizii. Am declarat și declar în continuare, remanierile se fac, nu se anunță”, spune Nicolae Ciucă.

Ce a spus preşedintele

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat joi de ziariști dacă a avut discuții cu ministrul Lucian Bode și i-a cerut să facă un pas în spate în urma acuzațiilor de plagiat.

„Din câte am înțeles din spațiul public nu chiar așa a spus comisia, dar este adevărat că acolo sunt probleme. Aceste probleme trebuie luate, după părerea mea, foarte în serios, și eu am încredere că în PNL și domnul Bode personal vor analiza aceste chestiuni și impactul politic”, a declarat șeful statului. El se așteaptă ca o decizie să fie luată până la rocada guvernamentală. „Eu personal, sincer, mă aștept ca cel târziu până la rocadă sau rotația guvernamentală, să se ia o decizie clară în acest sens”, a mai spus Iohannis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here