luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăScandal URIAŞ în AUR: Nimeni nu-l mai ascultă pe Simion

Scandal URIAŞ în AUR: Nimeni nu-l mai ascultă pe Simion

-

Scandal de amploare în AUR care pare că decimează partidul lui George Simion.

CITEŞTE ŞI: Ministerul Energiei: iniţiativă care dă dreptul cetățenilor de a-şi produce propria energie electrică

Potrivit unor surse politice apropiate AUR, niciun membru al partidului nu-l mai ascultă pe Simion. Motivul este legat de campania electorală cu domnitorii români. Mai exact, Simion îi obligă pe candidații la alegerile din acest an să facă poze cu Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare și Mihai Viteazul. Partidul AUR s-a consacrat de-a lungul timpului prin folosirea de figuri istorice și scenete cu voievozi pentru a-și face mesajul auzit. Mihai Viteazul, Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare apar adesea pe afișele de campanie ale partidului, iar personajul preferat al liderului AUR, George Simion, pare să fie Vlad Țepeș, care apare în majoritatea scenetelor partidului, probabil pentru modul inedit în care pedepsea „corupții” și „trădătorii de neam”.

Liderii AUR caută diverse formule pentru a gestiona dezastrul

Pentru a ieși „basma curată” George Simion caută soluții și un țap ispășitor pentru dezastrul care se preconizează la scutinul din 9 iunie. Printre lucrurile la care s-ar fi gândit, spun sursele noastre, ar fi vorba chiar și despre mesaje care ar urma să fie date la o zi după alegeri prin care să acuze un furt masiv la urne. Sunt estimări chiar că AUR nu va face nici măcar 9%, scorul pe care l-a obținut la alegerile parlamentare de acum 4 ani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...