Scandal sexual într-un spital COVID-19. Agresorul este un asistent medical

sursa: Vocea Vâlcii

Tentativă de viol la Spitalul Municipal din Horezu. Un asistent medical a fost arestat preventiv, joi, după ce a încercat, prin constrângere fizică, să întreţină raporturi sexuale, în spital, cu o asistentă medicală, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu. Spitalul Horezu a fost desemnat pentru tratarea cazurilor de COVID-19, însă nu are niciun pacient infectat cu noul virus.

Potrivit procurorilor, pe 18 mai, Anghel Daniel, asistent medical la Spitalul Horezu, a încercat prin constrângere fizică să întrețină un raport sexual normal, cu o  angajată pe perioadă determinată în funcția de asistent medical, în cadrul aceleiași instituții.

“Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au dispus, la data de 28.05.2020, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul ANGHEL DANIEL sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.

Inculpatul a fost prezentat în cursul zilei de astăzi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Horezu, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale au rezultat următoarele: În data de 18.05.2020, în intervalul orar 11.00-13.00, în timp ce se afla în incinta Spitalului Orășenesc Horezu, unde este angajat în funcția de asistent medical, inculpatul Anghel Daniel a încercat prin constrângere fizică să întrețină un raport sexual normal, cu numita B.A.F., angajată pe perioadă determinată în funcția de asistent medical, în cadrul aceleiași instituții.

Cercetările continua in vederea lămuriri cauzei sub toate aspectele”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Vâlcea, potrivit Gazeta Vâlceană.

Spitalul Orășenesc Horezu este a doua unitate sanitară ca mărime din județul Vâlcea, după spitalul județean. Spitalul are în structură 160 de paturi și deservește aproximativ 70 000 de persoane din zonă.

Tâlhărie între copii, la Brăila: Cinci fete au fost amenințate și tâlhărite pe o stradă

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.