Scandal la intrarea într-un centru comercial. Trei persoane au refuzat termoscanarea

sursa foto: Politia Romana
sursa foto: Politia Romana

Trei persoane care au făcut scandal la intrarea într-un centru comercial din Sectorul 5, București, şi au refuzat termoscanarea au fost amendate de polițiști. Potrivit Legii, pe durata stării de alertă, accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise se face după ce se măsoară temperatura.

Incidentul a a avut loc, pe 19 mai, prin apel 112. O persoană a sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din Sectorul 5.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a anunțat, joi, Poliţia Capitalei.

La momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante și au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate și conduse la sediul subunității de poliție.

Persoanele au fost sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal și împiedicarea intervenției polițiștilor în îndeplinirea obligațiilor de serviciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here