Scandal între ENEL şi Primăria Sectorului 6 pe iluminatul public din cartierul ANL Constantin Brâncuşi

Constantin BrâncuşiA intrat dihonia între italienii de la ENEL şi Primăria Sectorului 6, condusă de Rareş Mănescu. Mărul discordiei îl constituie iluminatul public din cartierul ANL Constantin Brâncuşi.

ENEL susţine că Primăria Sectorului 6 a furat, timp de șase ani, electricitate. Furnizorii spun că municipalitatea nu a semnat contract pentru iluminatul stradal din cartierul ANL Constantin Brâncuşi. Abia când compania a lăsat străzile în beznă, a plătit şi primăria, informează Digi 24.

Locuitorii cartierului Constantin Brâncuși din sectorul 6 vor sta în continuare în întuneric cel puțin până la începutul săptămânii viitoare. Atunci a promis Primăria sectorului 6 că oamenii vor avea din nou curent pe stradă.

Compania de electricitate a decis în urmă cu două săptămâni să taie curentul de pe stradă pentru că a descoperit că vreme de șase ani primăria de sector nu a avut documentele necesare și străzile au fost luminate printr-un un branșament parțial.

Primăria sectorului 6 trebuie să plătească acum 100.000 de lei pentru curentul consumat în tot acest timp și să facă rost în următoarele zile de toate documentele necesare pentru ca acest cartier să fie rebranșat la electricitate.

LĂSAȚI UN MESAJ