Scandal în USR. O firmă a unui membru de partid ar fi primit 8.000 euro pentru campanie

Scandal în USR

Scandal în USR. Mai mulți membri USR, printre care şi Cristian Ghinea, ales europarlamentar, ar fi nemulțumiți că o agenţie media administrată de Sorin Pavel, membru USR, ar fi încasat 8.000 euro pentru servicii de promovare în mass-media în campania pentru europarlamentare, potrivit unor surse din partid citate de Mediafax.

Într-o postare pe grupul intern de Facebook „USR – Poiana lui Iocan”, obţinută de Mediafax, Teodora Stoian, care a candidat pe locul 28 pe lista Alianţei USR-PLUS la alegerile europarlamentare, a scris că este dispusă să aducă lămuriri cu privire la situaţia USR Sector 3 în campanie, a cărei coordonatoare a fost. Asta după ce mai mulți USR-iști au reproşat că este o problemă de etică faptul că un membru al partidului este angajat la firma care a prestat servicii pentru partid, în baza unui contract.

„Dragi colegi, pentru că au apărut discuţii şi s-au solicitat clarificări cu privire la modul în care filiala USR sector 3 a cheltuit banii in campania de europarlamentare am să aduc lămuriri, pntru a nu exista nicio urmă de suspiciune. Eu am coordonat campania pntru europarlamentare la nivelul sectorului 3. Pentru a nu exista niciun fel de discuţii şi pntru ca întrgul proces să fi transparent, am solicitat membrilor sector 3 să se împlice în campanie. Astfel s-a format echipa de campanie sector 3, pe care nu ales-o eu dintre prieteni şi cunoscuţi, ci din care au făcut parte membri sector 3 din toate grupările din partid şi vă mai spun ceva, am colaborat excelent”, a scris Teodora Stoian.

Unii membrii ai USR l-au acuzat pe Cristian Ghinea că s-ar afla în spatele acestor acuzaţii, pentru că are interes să candideze pentru şefia filialei partidului din Sectorul 3, care are alegeri duminică, 23 iunie.

„Deci, tot tăvălugul ăsta a fost pornit doar pentru că Ghinea vrea puterea la S3, Mălureanu (Liviu Mălureanu, consilier local Sector 3 – n.r.), angajatul partidului candidează şi el, exact el spunea nu e nicio problemă dacă atribui contracte firmelor unde membrii sunt administratori. Nu reuşiţi să luptaţi corect? Vă doare că în opoziţie sunt oameni competenţi? Vă jucaţi cu emoţia membrilor pentru a ajunge la putere? Sper că la şedinţa BN se vor clarifica unele lucruri”, a scris Ferenc Istvan Kabai, membru al USR Sălaj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.