Scandal în Ferentari. Liberalul Ovidiu Raeţchi spune că a fost huiduit la comanda pesedistului Cristian Rizea

informații clasificate, Comisia de la Veneția

Ovidiu RaeţchiDeputatul PNL Ovidiu Raeţchi, înscris în cursa PNL pentru candidatura la Primăria Sectorului 5, susţine că a fost huiduit în Ferentari la comanda preşedintelui PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea.

”A apărut şi filmul manifestaţiei spontane de protest din Ferentari împotriva <golanului Raeţchi> şi a grupului de arhitecţi şi fotografi de la Asociaţia Bucureştiul meu drag care m-au invitat la o plimbare la pas prin Capitală. Bieţii oameni care răcneau la indicaţiile presedintelui executiv PSD Sector 5 n-au nicio vină – sunt doar victimele unui sistem politic care speră să-i ţină captivi încă 25 de ani, în sărăcie lucie şi dispreţ administrativ. I-am lăsat să-şi facă treaba şi sper să fie ajutaţi pentru asta”, a scris deputatul PNL Ovidiu Raeţchi pe pagina sa de Facebook.

Ovidiu Raeţchi a postat şi întregistrarea manifestaţiei de protest, arătând că la minutul 04:15 protestatarii cereau confirmarea: „A ieşit bine, mă?”. ”Nu e bine, domnule Dragnea. Nu e bine”, a mai scris Raeţchi pe Facebook, duminică, la scurt timp după ce incidentul a ajuns în atenţia presei.

La rândul său, candidatul PSD la Primăria Sectorului 5, Cristian Rizea, a postat, duminică, pe Facebook, imagini cu liberalul huiduit în Ferentari.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here