Scandal în AUR: George Simion, luat la rost!

George Simion a băgat în AUR un fost candidat la alegerile prezidențiale și deja i-a dat o funcție de conducere. Mai mulți membri ai partidului au fost nemulțumiți de decizia liderului și nu au primit-o pe noua colegă cu brațele deschise.

CITEŞTE ŞI: George Simion a RĂBUFNIT: Avem mai mult de jumătate din țară în sărăcie lucie! Să nu mai finanţăm Republica Moldova şi Ucraina

George Simion a atras în AUR un fost candidat la alegerile prezidențiale, gest care i-a supărat pe ceilalți membrii ai partidului. Ramona Ioana Bruynseels a primit deja o funcție de conducere în cadrul AUR și a ținut un discurs în care a spus planurile ei pentru gruparea politică în care a intrat.

Vremuri tulburi

„În aceste vremuri tulburi, trebuie să fim uniți dacă vrem să realizăm ceva important pentru țară! Azi am preluat funcția de Coordonator Național Politici Publice în AUR. Sunt convinsă că într-o zi, nu foarte îndepărtată, AUR va câștiga încrederea oamenilor pentru a ajunge la guvernare. Iar când acest lucru se va întâmpla, oamenii vor simți cum e să avem conducători cărora le pasă cu adevărat de țară și de români.

Îi invit pe specialiștii din România care vor să contribuie la schimbarea în bine a țării noastre să vină cu încredere înspre noi pentru a transforma ideile lor într-o nouă viziune pentru viitorul României.

Mai jos, discursul pe care l-am ținut azi, cu bucurie, la Alba Iulia, la Congresul Alianței pentru Unitatea Românilor.Mulțumesc liderilor și membrilor AUR pentru primirea călduroasă! Doamne ajută!”, a declarat Ramona Ioana.

Decizia lui George Simion de a o băga pe Ramona Ioana în partid nu a fost pe placul celorlalți membrii. Rodica Boancă a declarat că se simte trădată și că „noua colegă” nici măcar nu știe cum se numește gruparea politică în care a intrat. Aceasta nu înțelege de ce a primit deja o funcție de conducere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here