joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăScandal cât casa la TVR. Omul impus de PNL și revocat de...

Scandal cât casa la TVR. Omul impus de PNL și revocat de CCR a trântit ușile și și-a ferecat biroul

-

Interimatul Ramonei Săseanu la Televiziunea Română s-a terminat după doar o lună şi jumătate, în urma deciziei CCR privind numirile neconstituţionale la TVR şi Radio România.

Surse din TVR au precizat că în ultimele zile Săseanu şi-a angajat un consilier, iar astăzi a plecat din instituţie cu scandal, nu înainte de a-şi încuia biroul.

CITEȘTE ȘI: PSD a atacat la CCR revocarea Renatei Weber

Ultimele zile au aprins spiritele la TVR, mai ales după ce judecătorii CCR au pronunţat neconstituţionalitatea numirilor interimare din Televiziunea Publică, precum şi de la Radio România, fiind arătat faptul că majoritatea trebuia să meargă pe o altă procedură de alegere a conducerii. Spre deosebire de omologul de la Radio România (Liviu Popescu), care de joi a anunţat că odată cu publicarea în Monitorul Oficial a interimatului neconstituţional va face un pas în spate, la TVR au continuat angajările pe ultima sută de metri. Surse din instituţie au precizat pentru „Adevărul” că Ramona Săseanu şi-a angajat un nou consilier, care şi-a început activitatea marţi.

S-a motivat decizia CCR

Acesta e un liberal cunoscut în organizaţia PNL Sector 1, Florin Ivan. Publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR, cu tot cu motivare, a determinat-o pe Săseanu să anuleze şedinţa cu alte persoane din conducerea instituţiei. Surse din TVR susţin pentru „Adevărul” că şi-a încuiat biroul de la Televiziunea Română şi i-a ameninţat pe o parte din angajaţi, cerându-le să nu încerce să intre pentru că altfel se poate ajunge inclusiv în instanţă. Parlamentul trebuie să se reunească de urgenţă pentru a stabili o nouă conducere a instituţiei, din moment ce în prezent situaţia de la Televiziunea Publică e problematică. Adică nu are PDG şi nu are nici Consiliu de Administraţie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce pensii vor creşte de la 1 septembrie

0
Președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, susține că pensionarii vor avea parte de majorări semnificative de la 1 septembrie. CITEŞTE ŞI: BOR se ceartă pe sfinţi cu Institutul pentru Studierea Holocaustului Șeful CNPP spune că cei mai mulți...