Scandal cât casa între PNL şi PSD! Ciucă cere sancţiuni!

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a cerut în cadrul partidului ca vinovații pentru scandările rușinoase împotriva celor de la PSD să fie trași la răspundere. Cea care trebuie să vină cu sancțiunile este Mara Mareș, preșdintele tineretului liberal.

CITEŞTE ŞI: Ciucă:„Am luat decizia de înlocuire a becurilor cu filament cu cele pe leduri”

Vă reamintim că mai mulți tineri de la organizația de tineret a PNL au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la o petrecerre.

Scuzele ulterioare

După apariţia imaginilor, liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze, promiţând că protagoniştii vor fi identificaţi şi că vor avea loc discuții pe acest subiect, „Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect. Zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareş, conform bugetul.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here