Scandal cât casa în Coaliţie! Ciolacu îl torpilează pe Rareş Bogdan: Vorbim ca să vorbim?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, amintește că mandatul conducerii ANRE se termină în octombrie și susține că „nu a fost niciun scandal”, în replică la declarațiile lui Rareș Bogdan: „Suntem oameni responsabili și serioși, totuși, sau vorbim ca să vorbim?”.

CITEŞTE ŞI: Şedinţă de URGENŢĂ în Coaliţie: PSD şi PNL se ceartă pe preţul la energie!

„Nu a fost niciun scandal. Mie nu mi-a cerut nimeni în coaliție… Ce pot să vă informez, dar e un lucru public – poate ar trebui să se mai vorbească și cu colegii care nu au pensii speciale din Parlamentul României, față de cei din Parlamentul European – că în octombrie echipa de conducere a ANRE își termină mandatul. Suntem oameni responsabili și serioși, totuși, sau vorbim ca să vorbim?”, spune Marcel Ciolacu, în replică la declarațiile lui Rareș Bogdan, potrivit Mediafax.

Contre pe ANRE

El îl invită pe prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan să propună un președinte ANRE care să fie „un foarte bun specialist în energie”.

„Îl invit pe Rareș Bogdan să vină cu un foarte bun specialist în energie pentru viitorul președinte al ANRE și dacă CV-ul o să ne impresioneze pe mine și pe colegii mei, noi îl vom susține în Parlament. Nu am nicio reținere să găsim un specialist, dar dacă dânsul și-a luat această responsabilitate, îl invit să vină cu un specialist pentru șefia ANRE”, încheie Ciolacu.

Reacția liderul PSD vine după ce prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a lansat un atac dur la ANRE, vineri, după ce instituția a transmis că ordonanța de plafonare a prețurilor poate scoate de pe piață unii furnizori de energie: „Subminează statul român, domnul Chiriță (președintele ANRE – n.r.) se joacă cu focul”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here