ȘTIRILE ZILEI – Polițiștii care l-au arestat pe criminalului din Timiș, cercetați pentru comiterea de violențe

14.00 Evaziune. Poliţiştii fac, miercuri, 13 percheziţii în judeţul Ilfov, dar şi în municipiile Bucureşti şi Ploieşti, într-un dosar de evaziune fiscală. Trei persoane vor fi duse la audieri. Prejudiciul estimat de risică la 1,2 milioane de lei. ”La aceasta oră se desfăşoară 13 percheziţii la domiciliile mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală precum şi la punctele de lucru ale firmelor administrate de aceştia”, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.Descinderile au loc în judeţul Ilfov, în municipiul Bucureşti şi Piteşti. ”Vor fi puse in executare 3 mandate. Activităţile se desfăşoară in cadrul unui dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, a mai transmis IGPR.

12.00 Trump, ironizat în Marea Britanie. Mii de manifestanţi l-au denunţat şi l-au îndemnat ”Întoarce-te acasă!” pe Donald Trump marţi, la Londra, în timpul vizitei de stat a preşedintelui american, ironizat printr-un dirijabil cu efigia sa, devenit un simbol al acestor proteste, relatează AFP. Aceşti protestatari au participat la un ”carnaval al rezistenţei” faţă de liderul american, lângă celebra coloană Nelson, în Trafalgar Square, înainte ca Trump să se întâlnească cu premierul Theresa May la Downing Street.

11.45 Depardieu nu mai este acuzat de viol. Procurorii din Paris au anunţat marţi că au renunţat să investigheze acuzaţiile de viol aduse actorului Gérard Depardieu, scrie Variety. Ei au transmis că nu există nicio probă care să susţină acuzaţiile făcute de o tânără actriţă. Ea l-a acuzat pe Depardieu că a agresat-o sexual în luna august a anului trecut.„Cele câteva anchete desfăşurate nu au dus la o dovadă a infracţiunii”, au spus procurorii într-un comunicat. Femeia în vârstă de 22 de ani, care era studentă la facultatea unde preda Depardieu, a susţinut că el a violat-o de două ori în casa lui din Paris, pe 6 şi pe 13 august 2018, când se afla acolo pentru repetiţiile la un spectaco

11.30 Arestare dezastruoasă. Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, a declarat, miercuri, că a fost deschisă o anchetă privind modul în care au acţionat poliţişti din Timiş pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist, la Recaş, precizând că intervenţia a fost deficitară şi defectuoasă. “Trebuie să mergem pe două chestiuni care sunt principale. Prima parte a acţiunii care ţine de modul în care au acţionat colegii noştri şi până în momentul în care a fost împuşcat colegul nostru şi cea de-a doua parte de la împuşcătura colegului nostru şi până la reţinerea acestui criminal. Dacă în prima parte am spus că acţiunea poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie Timiş a fost deficitară şi defectuoasă, înseamnă că ştiu de ce am spus chestiunea asta. Şi am dispus acolo o anchetă, ancheta este în curs, vă voi da toate detaliile la finalizarea anchetei”, a declarat Ioan Buda.

atac la carmen dan Comisarul Traian Berbeceanu a reacţionat dur după crima din Timiș, și a pornit un atac îndreptat către Carmen Dan, căreia i s-a cerut din nou demisia. a împuşcat mortal un poliţist

11.00 Avertizare meteo prelungită. Meteorologii au prelungit, miercuri, informarea de instabilitate atmosferică, până vineri, la ora 23.00. De asemenea, au emis o avertizare cod galben, valabilă până miercuri la ora 23.00, în cea mai mare parte a ţării. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, de miercuri de la ora 10.00, până vineri la ora 23.00, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here