S-au dus cu mașinile de lux la o spălătorie auto și au rămas fără ele!

spalatorieauto, SURSA FOTO OLX
spalatorieauto, SURSA FOTO OLX

Doi bărbați din județul Neamț s-au dus cu mașinile de lux pe care le conduceau la o spălătorie auto de la ieșirea din orașul Siret, județul Suceava, la sfârșitul săptămânii trecute

Ei au plecat de acolo fără ele.

Cum au fost descoperiti hoții

Ghinionul lor a fost acela că mașinile lor, care erau foarte scumpe, au atras atenția unui echipaj al Poliției de Frontieră. Oamenii legii făceau controale în cadrul unei acțiuni legată de traficului internațional cu autovehicule furate. Verificările efectuate au scos la iveală faptul că autoturismele fuseseră furate din Italia.

De unde proveneau mașinile furate

„În data de 05 martie , polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 13.00, la ieșirea din orașul Siret spre Suceava, colegii noștri au identificat două autoturisme. Acestea era în incinta unei spălătorii auto. Mașini despre care aveau suspiciuni că prezintă nereguli.

Cele două mașini, împreună cu șoferii acestora, au fost conduse la sediul Sectorului PF Siret pentru verificări. Polițiștii de frontieră au stabilit că unul dintre autoturisme, marca Toyota CHR, era condus de V.M, în vârstă de 43 de ani, din județul Neamț. Polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind semnalată furată din Italia. Alerta a fost emisă de autoritățile italiene în 4 martie .

Cea de-a două mașinăeste un Mercedes Benz B. Ea era condusă de către E.V. E.V avea vârsta de 30 de ani, fiind din județul Neamț. Mașina s-a dovedit a fi în atenția autorităților. Ea a fost semnalată furată tot din Italia. Mașinile, în sumă de 86.500 de lei, respectiv 91.200 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției. Acest lucru în vederea continuării cercetărilor”, comunică Poliția de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire. La finalizarea acestuia, vor fi dispuse măsurile legale, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here