S-au distrat ilegal și au plătit scump! Ce au pățit unii petrecăreți din Târgoviște

Au plătit scump pentru că au organizat o petrecere ilegală într-un local din Târgoviște. Acest lucru s-a întâmplat în cazul unui număr de 33 de persoane, care au fost amendate de polițiști cu amenzi de peste 26. 000 de lei.

Petrecerea a fost oprită de oamenii legii, care i-au obligat pe petrecăreți să părăsească localul după ce au fost sancționați pentru încălcarea Legii nr. 55/2020.

„În jurul orei 00.30 (n.r. 22 ianuarie) polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un local de pe raza municipiului, se desfășoară o petrecere.

Cu ocazia activităților de verificare, polițiștii au identificat administratorul societății comerciale în cauză și 33 de persoane care participau la un eveniment privat.

Astfel s-a procedat la sancționarea celor în cauză, pentru nerespectarea prevederilor art. 65 din Legea nr. 55/2020, fiind aplicate amenzi în valoare de peste 26 500 de lei.

Polițiștii dâmbovițeni sunt permanent la datorie, pregătiți să intervină ori de câte ori situația o va impune. Reamintim tuturor cetățenilor să respecte normele de conviețuire socială, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună inutil unor riscuri!

Vă reamintim de TELVERDE -08000800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19”, comunică IPJ Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here