Veşti uriaşe: S-a descoperit leacul pentru COVID 19 în Israel! Ce spune medicul lui Benjamin Netanyahu

Cercetătorii de la centrul medical Sourasky din Tel Aviv anunță că ar fi găsit un tratament minune pentru COVID, după ce au primit rezultate pozitive în urma unui studiu preliminar.

Testele preliminare arată că 29 din 30 de pacienți infectați cu SARS-CoV-2, aflați în stare gravă, și cărora li s-a administrat medicamentul, supranumit EXO-CD24, o dată pe zi, s-au recuperat complet în termen de cinci zile.

Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu, spune că „există speranțe ușoare” și îndeamnă la prudență. E posibil să fie „propaganda companiei care deține medicamentul”, susține medicul lui Netanyahu.

„S-au încercat multe medicamente, și în Israel, și în România. Este o cercetare nouă, o metodă de cercetare. Un studiu de cercetare care a studiat 30 de bolnavi. 29 de oameni au reacționat bine, iar cel de al treilea a reacționat putin mai târziu. Acest medicament a fost preluat de către o societate. O societate care apare la bursă. Este mai mult un fel de medicament care într-adevăr, vă dați seama, avem aprobarea de la Helsinki. Este numai începutul, iar societatea care a cumpărat acest medicament își face puțină propagandă.

Acesta este un medicament care se află doar în faza a doua și mai este și faza a treia si, cum am spus, va continua. Însa avem sperante ușoare și trebuie să fim foarte prudenți. Sunt studii de cercetare care se fac. Nu spitalul a facut, spitalul lucrează. Societatea care a cumparat medicamentul a scos-o la bursă.

Nu se spune nimic despre reacții adverse, dar se spune ca s-a folosit în cazurile moderate și în cazurile grele, dar nu din acela care au avut nevoie de aparate respiratoare. Nu putem să știm înca, este ceva nou. Suntem puțin optimiști că avem un medicament care în timp și va lua timp, trebuie să fie cercetat și abia dupa aceea, dupa cateva luni o sa avem rezultate mai exacte. Trebuie să fim cu speranta că totusi o să avem un medicament”, a declarat medicul Herman Berkovits la Aleph News.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here