Rudel Obreja a RĂBUFNIT în puşcărie: Sunt condamnat politic! Rejudecaţi-ne!

Elena Udrea
Elena udrea și Rudel Obrej, organizatorii „Galei Bute” și principalii „ctori” din dosarul de la Curtea Supremă

Rudel Obreja scrie un mesaj extrem de dur de după gratii.

Acesta susține că este deținut politic și că sentințele din dosarul Gala Bute încalcă Constituția. Obreja cere să fie rejudecat, cu riscul de a fi condamnat, dacă va fi cazul!

Mesajul

„OPRIȚI EXECUȚIA POLITICĂ

Solicit tuturor practicanților de drept, să protesteze public , până la îndreptarea execuției politice la care am fost supus‼️ Apărați totodată CONSTITUȚIA și LEGEA în România‼️(s-a creat un precedent deosebit de periculos‼️) Am fost trimis la închisoare printr-o decizie care pune în pericol INTEGRITATEA și SUVERANITATEA CONSTITUȚIONALĂ a României‼️ Domnilor sforari, dacă vă doriți din inimă să mă vedeți la închisoare, dați ordin să ne rejudece de urgență 1-2 termene și apoi să ne condamne iarăși.

CITEŞTE ŞI: Rudel Obreja a RĂBUFNIT după condamnare: Au fost multe măgării făcute!

Dar salvați aparențele și mai ales, salvați viitorul României. Repuneți ordinea constituțională în drepturile firești, respectând Legea Supremă, CONSTITUȚIA ROMÂNIEI. Așa cum s-a procedat în cazul,avocatului Robert Roșu,puteți domnilor judecători, avocați,procurori să vă uniți și să cereți apărarea valorilor fundamentale ale umanității. Apelul meu se adresează inclusiv Diviziei de Apărare a Constituției din SRI, Avocatului Poporului și Parlamentului! Rudel Obreja, condamnat politic, din penitenciarul Rahova”, scrie Obreja pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here