Românii cu posibilități materiale mici nu vor primi măști de protecție

Ludovic Orban, Facebook

Ludovic Orban a declarat că licitaţia de la Ministerul Sănătăţii care viza achiziţionarea de măşti pentru persoanele defavorizate a fost contestată şi apoi atacată la Curtea de Apel de către o firmă „abonată a Primăriei Capitalei”.

Potrivit acestuia, modul în care a depus aceste contestaţii indică faptul că „încearcă să împiedice finalizarea contractului”.

„Am alocat din fondul de rezervă al Guvernului”


„Am alocat din fondul de rezervă al Guvernului, peste bugetul Ministerului Sănătăţii, suma necesară pentru a putea achiziţiona aceste măşti. S-a derulat o procedură de achiziţie. S-a declarat câştigătoare o firmă care a venit cu măşti cu 0,68 de lei, cu termen de livrare stabilit. A existat o firmă, căreia am să îi dau numele, Best Achiziţii SRL, un abonat al reţelei Primăriei Capitalei, care a contestat.

Felul în care contestă mie îmi arată că, de fapt, încearcă să împiedice finalizarea contractului, astfel încât să nu se distribuie măştile. Nu poţi să îmi ataci în ultima zi a termenului legal în care se stabileşte câştigătorul contractului. După aceea, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor dă soluţie.

Respinge contestaţia şi mai aşteaptă până la capătul celor 10 zile, parcă sunt, termenul limită în care urma să se încheie contractul şi îmi atacă în instanţă, la Curtea de Apel”, a spus Orban.

El a fost întrebat dacă licitaţia pentru măştile pentru persoanele defavorizate s-a încheiat, potrivit stiripesurse.ro.


El a adăugat că este convins că la Curtea de Apel se va judeca cu celeritate şi se va lua o decizie imediat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here