„România va fi lovită de o nenorocire – Doliu național!” – mizeria publicată de Evenimentul Zilei

Evenimentul Ziliei
Foto - www.evz.ro

„România VA FI LOVITĂ curând DE O NENOROCIRE, în urma căreia va fi declarat DOLIU NAŢIONAL. «Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu»”, este titlul unui articol mizerabil publicat de Evenimentul Zilei.

Chiar nu le e rușine unora dintre ziariștii de la EVZ să mai posteze și să mai pretindă că sunt „cel mai bun portal de știri”?

Va lua foc Intercontinentalul?

Evenimentul Zilei
Adresa de internet a articolulului (vezi foto sus) demonstrează că EVZ vrea doar clickuri pe „cel mai bun portal de știri”

Titlul, care probează noua politică editorială de tabloid ieftin și jalnic, străjuiește poza hotelului Intercontinental în flăcări. Mai mult, textul integral al articolului este publicat în zona premium (de elită!!!) a ziarului, unde cititorii trebuie să plătească pentru a citi această „capodoperă jurnalistică”.

Altă dată, un ziar premium, cel puțin în perioada 1997-2004, Evenimentul Zilei a retrogradat în zona tabloidelor mizere care cerșesc clickuri pentru a umple buzunarele patronilor. Dacă „găina care a născut pui vii” a fost, mai degrabă, o invenție simpatică a „știriștilor” EvZ din anii ‘90, articolul publicat miercuri nu este unul memorabil, ci doar o găselniță ieftină pentru a strânge clickuri și bani.

Zona dejecțiilor de presă

Nu vom da link către articol pentru a nu aduce și mai mulți cititori pe acest mod de presă promovată în ziarul lui Dan Andronic, vă spunem doar că marea dezvăluire pentru care Evenimentul Zilei cere bani cititorilor este o premoniție a unei clarvăzătoare neaoșe: „astfel văd în noapte cum lângă roșul Tricolorului românesc a apărut o bandă neagră de jur imprejur. Deci, funda neagră era lipită de roșul Tricolorului românesc și îmbracă coronița de jur împrejur alături de Tricolorul românesc. Ceea ce pot să va spun fără nicio îndoială este faptul că ROMANIA va intra în doliu național la un moment dat”.

Astfel a devenit EVZ „Cucuveaua zilei”!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here