România dementă: Bărbat declarat mort de medici, găsit viu de familie

Bătaie de joc în Craiova, unde un bărbat a fost declarat mort de medici. Familia acestuia s-a pregătit de înmormântare, a jelit, însă când a mers la spital să ridice cadavrul și-a găsit ruda în viață.

Medicii s-au spălat pe mâini ca și cum nimic grav nu s-ar fi întâmplat și au spus că a fost vorba de o simplă eroare.

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din comuna Cioroiaşi, judeţul Dolj, a fost declarat decedat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, deşi acesta este în viaţă.

Anunțate de spital

Bărbatul de 78 de ani a ajuns la spitalul Județean din Craiova cu probleme grave de sănătate. A fost operat, apoi dus pe secția ATI. Duminică dimineață, rudele au fost anunțate de către un reprezentant al spitalului că bărbatul a murit. A doua zi, s-au prezentat la spital pentru identificarea cadavrului şi ridicarea lui. Doar că surpriză, persoana decedată nu era ruda lor.

„Pe mine m-au chemat sa recunosc cadavrul. Mi-au adus pe cineva învelit, au dat la o parte de pe faţă. Le-am spus că nu este el. Mi-au spus: Cum domnule, nu-ţi recunoşti socrul? Am spus că nu este el. Între timp l-au dezvelit şi au văzut că pe mână avea un tatuaj. La un moment dat s-au uitat şi pe mână, avea un bileţel pe care era trecut alt nume. Le-am arătat şi o poză a lui, pentru că noi îi făcusem o poză pentru tablou. Au plecat iar în morgă şi au revenit după 5 – 10 minute şi au spus că este ceva în neregulă şi să aştept în faţă. Nu a verificat nimeni că pe mână acea scris alt nume”, a povestit ginerele pacientului încurcat la spitalul din Craiova.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.