Robert Turcescu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „Vai, ai îndrăznit să-l atingi pe Vlăduț, care se luptă cu mafia din spitale”

Fostul jurnalist și parlamentar PMP Robert Turcescu l-a criticat dur pe Vlad Voiculescu pentru modul în care a gestionat până acum Ministerul Sănătății și îi acuză pe cei de la USR PLUS că într-un an de zile, de când dețin acest portofoliu, nu au pus manageri capabili.

„Noi nu trebuie să plecăm după fentă, băieții ăștia încearcă să ne spună în momentul de față, mai ales armata de susținători a lui Vlăduț (n.r. ministrul Sănătății) care se declanșează la cea mai mică atingere a minunatului ministru al Sănătății, toată lumea sare, să nu cumva să-l atingi pe Vlăduț, care se luptă cu mafia din spitale, care se luptă cu un sistem putred, corupt… De ani de zile niște lucruri merg, brusc acum nu mai merg”, a declarat Robert Turcescu, la „Interviurile Cetateanul.net”.

Turcescu îi critică pe cei de la USR PLUS și pentru faptul că după fiecare eveniment grav care s-a întâmplat în unitățile spitalicești spun că acuză spunând că „e o chestiune politică”. „S-a făcut jaf în țara asta de 30 de ani în continuu. Opriți jaful! Nu vă oprește nimeni acum să schimbați managerii!”, a adăugat Robert Turcescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here