Robert Negoiță: pe Splaiul Unirii, de la Podul Vitan Bârzești se va putea circula cu 70 km/oră

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că membrii Comisiei de Circulație din Primăria Capitalei au aprobat modificarea limitei de viteză de la 60 km/h la 70 km/h pe Splaiul Unirii, de la Pod Vitan Bârzești până la limita administrativă a Bucureștilor.

„O veste bună! Mă bucur că membrii Comisiei de Circulație din PMB au aprobat propunerea noastră pentru modificarea limitei de viteză pe Splaiul Unirii. Este o solicitare pe care am făcut-o ca urmare a sesizărilor pe care le-am primit de la dumneavoastră, dar și fiindcă am reușit, anul trecut, să securizăm corespunzător bucata de splai aferentă sectorului nostru. Sigur, asta nu înseamnă că nu trebuie și în continuare să conducem prudent și să înțelegem că viața este mai presus de orice grabă”, a precizat edilul, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, acesta a atașat o imagine cu decizia Comisiei de Circulație. „S-a avizat propunerea de modificare a limitei de viteză la 70 km/h pe Splaiul Unirii de la Pod Vitan Bârzești până la limita administrativă pe ambele sensuri, pe porțiunile pe care malurile râului Dâmbovița au fost securizate cu elemente de protecție, cu menținerea limitării la trecerile pentru pietoni și în zona Pasajului N. Grigorescu — Splai Dudescu”, se arată în documentul postat de Robert Negoiță.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.