Robert Negoiță, amendat cu 10.000 de lei pentru că a ieșit la plimbare cu bicicleta, deși acest lucru era interzis

Poliția i-a aplicat primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, o amendă de 10.000 de lei. Acest lucru deoarece a ieșit la plimbare împreună cu iubita, cu bicicletele prin parc, transmite Digi24.

Imaginile cu Rober Negoiță și iubita sa, plimbându-se cu bicicletele prin parc, virale

Imaginile cu Robert Negoiță și iubita sa, plimbându-se cu bicicletele prin parc, au fost postate pe Facebook, pe contul Liliana Stana. Aceasta a scris că l-a interpelat pe Negoiță. Dat fiind că prin ordonanța militară este interzis accesul în parcurile publice.

„La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicție de a intra în parc, mi-a răspun. Verific ca totul să fie în regulă, stând pe bicicletă în pantaloni scurți, cu un coș de picnic și cu iubita alături. Am vorbit preț de câteva minute. După alte întrebări de ce ni se interzice nouă, famiilor cu copii, intrarea în parc, mi-a răspuns că nu el a închis parcurile. Nu el a dat ordonanța militară”, a scris pe Facebook Lilia Stana.

Cum s-a justificat primarul Negoiță P

rimarul Negoiță s-a justificat și el pe pagina personală de facebook, cum că a vurt să verifice lucrările de mentenanță din cadrul parcului.

„Azi am dat o tură completă în Parcul IOR. Fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine, am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR. Le voi trasa câteva sarcini clare”, a scris Negoiță.

Poliția nu a gustat explicația lui Negoia. Atât el cât și iubita lui, au fost amendați, fiecare, cu câte 10.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here