Revista Vogue pune Bucureştiul pe lista destinaţiilor obligatorii pentru toţi turiştii din lume

VogueRevista Vogue recomandă includerea Bucureștiului pe lista de destinații obligatorii a oricărui turist.  Jurnaliştii americani descriu, într-un articol postat săptămâna aceasta pe site-ul revistei, unele dintre barurile, casele de modă și muzeele din București, care demonstrează „creativitatea și dezvoltarea” capitalei României.

Articolul din Vogue prezintă șapte atracții urbane, printre care mai multe baruri și magazine de fashion din centrul Capitalei, care ajută turiștii să descopere și aerul „modern și cosmopolit” al acestui vechi oraș, dincolo de arhitectura din timpul războiului, sau obiective turistice consacrate, cum ar fi Ateneul Român, scrie Agerpres.

Printre cele șapte atracții menționate de Vogue figurează un bar cu design industrial și un meniu italian delicios, la parterul căruia se află unul dintre cele mai populare cluburi de noapte din Bucureşti, o cafenea unde clienții își pot prăji singuri boabele de cafea sau un magazin unde doritorii pot descoperi articole semnate de case de modă cunoscute sau parfumuri de nișă.

Lista atracțiilor urbane include și Muzeul National de Artă Contemporană, găzduit în Palatul Parlamentului, unde vizitatorul se poate delecta cu contrastul puternic dintre arhitectura comunistă și expozițiile și evenimentele culturale „pline de viață și revoluționare”, care au loc în interior.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.