Revelion 2017 în aer liber. Ștefan Bănică și BUG Mafia se împart între Gabriela Firea și Robert Negoiță

petrecere de Revelion la Ploiești Revelion 2018

În noaptea de Revelion 2017, bucureștenii sunt așteptați la două megaconcerte în aer liber – unul în Piața George Enescu, organizat de primarul general Gabriela Firea, iar celălalt în Parcul Titan, pus la cale de Robert Negoiță.

Pentru a împăca și capra, și varza, dar și pentru a-și rotunji veniturile, în noaptrea de Revelion 2017 mai mulți artiști și trupe vor concerta atâr în parcul din Sectorul 3, cât și în centrul Bucureștilor.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îi invită pe bucureşteni şi pe turişti la evenimentul Revelion 2017, organizat în Piaţa George Enescu, unde vor concerta, printre alţii, Delia, Vunk, What’s Up, Andreea Bălan şi Ştefan Bănică.

„Îmi doresc ca 2017 să ne găsească împreună, în centrul Bucureştiului! Vă invit, dragi bucureşteni, dar şi dragi turişti, să veniţi la Revelion în număr cât mai mare, alături de familie şi de prieteni, în Piaţa George Enescu. Pe 31 decembrie, Primăria Capitalei va aduce în dar un spectacol de excepţie cu cei mai iubiţi artişti ai momentului. Muzica, jocurile de lumini, artificiile şi surprizele vor transforma noaptea dintre ani într-un eveniment pe care nu îl veţi putea uita. Veniţi să spunem împreună, într-un loc emblematic din Capitală: La mulţi ani, Bucureşti! La mulţi ani, România!”, transmite primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

La spectacolul care va începe sâmbătă, la ora 17,00, vor concerta Delia, Loredana, Ştefan Bănică, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail şi „Camioane în mulţime”. Prezentatori vor fi Mihai Morar şi Diana Munteanu, iar intrarea este liberă.

Imagini live de la spectacol vor putea fi urmărite şi pe ecranele led de peste 300 mpcare vor fi amplasate pe scenă şi în piaţă, astfel că show-ul va fi vizibil şi de pe Calea Victoriei sau din Piaţa Revoluţiei. Clădirile istorice din zonă, Biblioteca Centrală Universitară şi Palatul Regal, vor face parte din scenografia show-ului şi vor fi acoperite de 400 de lumini. Momentul trecerii dintre ani va fi marcat de un foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ patru tone de materiale pirotehnice.

Primăria Capitalei invită bucureştenii să facă parte din spectacolul de Revelion 2017, prin selfie-uri. Echipele „Selfie de Bucuresti” se vor afla în malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Potrivit Primăriei Capitalei, selfie-urile vor fi încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de Bucuresti | Revelion 2017, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piaţa George Enescu.

Revelion 2017 în Parcul Titan

De cealaltă parte, Primăria Sectorului susține că le-a pregătit bucureștenilor un Revelion 2017 de nota 10, ce va avea loc în parcul Titan, începând cu ora 19,30.

Denumit generic, „O noapte de 10” – Revelion 2017, evenimentul își propune să adune laolaltă comunitatea Sectorului 3. Nu este pentru prima oară când Primăria Sectorului 3 organizează petrecere în aer liber de Revelion, ba chiar anul trecut a fost singura din București, din cauza interimatului de la Primăria Capitalei.

Pentru acest an organizatorii au pus la cale un spectacol complex, de-a lungul căruia vor performa 10 artiști: BUG Mafia, Loredana, Vița de Vie, Annes, ROA, Leo Iorga & Pacifica, Blade Strings, Adriana Rusu, Mihai Mărgineanu & Band. După cum se poate remarca, unii dintre artiști vor fi prezenți și la spectacolul organizat de Primăria Capitalei.

Momentele de legătură dintre artiști vor fi realizate de Gabi Bălașa Percussion Group. Spectacolul va fi completat cu impresionante jocuri de lumini și focuri de artificii. În premieră, publicul va avea posibilitatea de a se întâlni cu artiștii care concertează în seara de Revelion 2017, toate detaliile legate de acest lucru fiind prezeantate pe pagina de facebook https://www.facebook.com/evenimentesector3/.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here