REŞIŢA: Noi restricţii de circulaţie

Foto: resita.ro
Foto: resita.ro

Un nou tronson de drum se închide pentru efectuarea lucrărilor de reintroducere a tramvaiului în Reşiţa.

De luni, 27 iunie, de la ora 09.00, circulaţia rutieră se va restricţiona pentru o perioadă de 6 luni, pe Bulevardul Republicii, pe sensul de mers înspre Centru, de la intersecţia cu strada Progresului, până la sensul giratoriu de la Intim.

Bulevardul Republicii, sensul de mers înspre Renk, de la sensul giratoriu Intim, va rămâne deschis circulației pe ambele benzi cu acces spre str. Progresului – B-dul Muncii respectiv str. Țarcului – str. Făgărașului. Excepție o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

Municipalitatea precizează că în zona pasajului Intim, pe sensul de mers în sus se restricţionează în continuare circulaţia maşinilor, inclusiv breteaua spre strada Timişoarei.

Transportul public local de călători se va efectua pe B-dul Muncii la mersul spre centrul civic, de la Renk la Intim, suplimentar cu stațiile aferente pentru îmbarcare debarcare călători corespunzătoare zonei Micro I: Intim (Parcul Copilului) și Stația C.F.R. Reșița Nord (Biserica Greco-Catolică de pe Bulevardul Muncii).

Pentru accesul facil din zona Intim-Victoria doar până spre zona Stației C.F.R. Reșița Nord se asigură gratuit transportul persoanelor pe acest tronson, care se deplasează în continuare în partea de sus a municipiului Reșița (legătură pentru sensul de mers Govândari-Centru), informează RADIO REŞIŢA.  

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.