Primăria Sectorului 4, sprijin pentru repararea mașinilor avariate din cauza „ploii înghețate”

repararea mașinilor avariate Polei în Capitală

Primăria Sectorului 4 va oferi sprijin pentru repararea mașinilor avariate din cauza „ploii înghețate” din ultimele zile, a anunțat duminică primarul Daniel Băluță.

Ploaia înghețată care s-a abătut asupra Capitalei a produs multe pagube proprietarilor de mașini, astfel că la inițiativa Primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, autoritatea locală va veni în sprijinul acestora și îi va ajuta să își repare autovehiculele.

Măsura este destinată în special proprietarilor care, în lipsa unei asigurări de tip CASCO, nu au cum să acopere costurile de reparații ale vehiculelor avariate de arborii căzuți în urma fenomenelor meteorologice de zilele trecute.

Repararea mașinilor avariate, consiliată de juriștii Primăriei

„Din păcate, ploaia înghețată a produs mai multe pagube materiale, iar din cauza copacilor căzuți, multe autoturisme au fost avariate. De aceea, am hotărât să venim în sprijinul proprietarilor și să îi ajutăm să își repare mașinile. Cei afectați trebuie să vină  la sediul Primăriei, cu nota de constatare întocmită la fața locului de colegii de la Poliția Locală Sector 4, iar juriștii noștri le vor oferi suportul necesar întocmirii dosarelor de despăgubire, astfel încât cererile să fie soluţionate în regim de urgenţă”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Trebuie menționat și faptul că, la ora transmiterii acestei știri, peste 150 de angajați ai autorității locale se aflau în teren și lucrau pentru a îndepărta toți arborii care, sub greutatea gheții, reprezintă un pericol pentru oameni și pentru bunurile aflate pe domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ