Rectificare bugetară la Primăria Capitalei. 7,3 milioane de euro merg către RATB

La Primăria Municipiului București a avut loc joi o rectificare bugetară. Proiectul privind rectificarea bugetului municipiului Bucureşti pe anul 2016 a fost aprobat cu 32 de voturi pentru şi 15 împotrivă, 7,3 milioane de euro urmând să ajungă la RATB iar 96.000 de euro vor fi folosiţi pentru dezinsecţie.

Suma alocată pentru Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB), în cuantum de 7,3 milioane de euro, va fi folosită pentru cumpărarea de piese de schimb, repararea aparatelor de aer condiţionat şi alte necesităţi tehnice pentru autobuzele din Capitală, s-a stabilit joi în cadrul sedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

96.000 de euro vor fi folosiţi pentru dezinsecţie în Capitală, primarul general Gabriela Firea susţinând că e necesar ca ca aceasta să se realizeze din resurse proprii din cauza litigiului existent între firmele care au participat la licitaţia organizată în această vară.

„În ce priveşte rectificarea anunţată, necesară RADET, după informaţiile pe care le-am primit de la directorii de specialitate şi din discuţiile pe care le-am purtat în toate aceste zile cu reprezentanţii RADET şi ELCEN, nu mai este necesară o rectificare bugetară deoarece există suma de 14 milioane de euro bugetată, iar decontarea va fi făcută zilele acestea”, a declarat Gabriela Firea la începutul şedinţei de consiliu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.