Răzvan Sava: Arena Naţională se redeschide pe 21 martie dacă Vasile Dîncu dă o ordonanţă specială

Arena Naţională se redeschide gazonul de pe Arena Națională Arena Naționala se închide

Arena NaţionalăArena Naţională se va deschide cel mai târziu pe 21 martie, doar dacă ministrul Dezvoltării, Vasile Dîncu, va da o ordonanţă specială, a declarat vineri Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei.

Anunţul a fost făcut după întâlnirea avută cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi Gino Iorgulescu, şeful LPF.

„I-am invitat pe reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal pentru a le prezenta situaţia din cazul Arena Naţională. I-am asigurat că sunt primul care vreau ca stadionul să fie redeschis. Vreau ca bucureştenii să se bucure de aceasta investiţie. În acest moment stadionul nu are autorizaţie de securitate la incendiu. Am depus la MDRAP expertiza tehnică făcută la un laborator din Italia, acreditat la nivel european. În urma testelor făcute a reieşit că materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislaţia în vigoare şi pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar ca Arena Naţională să obţină autorizaţia de securitate la incendiu. Îi solicit public domnului vicepremier Dîncu să grăbească procedurile la minister şi să elibereze agrementul necesar. Am depus expertiza în data de 19 februarie. Teoretic, cel mai tarziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obţinerea autorizaţiei. Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. În cazul în care MDRAP nu va elibera agrementul, voi găsi altă soluţie pentru a-l redeschide cat mai repede”, a scris Răzvan Sava pe contul său de Facebook.

Cel mai mare stadion din România, Arena Naţională, este închis de patru luni, deoarece nu a primit avizul de funcţionare din partea ISU. Dacă se va redeschide în timp util, Arena Naţională ar putea găzdui şi meciul amical programat pe 27 martie împotriva Spaniei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here