Răzmeriţă în USR: Un deputat acuză fraude la alegeri şi mişmaşuri cu banii

sursa: Cătălin Drulă/FB

USR este la un pas de implozie, iar susținătorii lui Dacian Cioloș se pregătesc să formeze un nou partid.

Deputatul USR, Andrei Lupu, face acuzații grave la adresa actualei conduceri USR și arată faptul că aceștia au refuzat un audit asupra banilor cheltuiți de partid, iar pe lângă asta există suspiciuni de fraudă la alegerile din USR Diaspora.

Auditarea banilor

„Este adevărat că domnului Cioloș i-a fost blocată în BN o auditare a cheltuirii banilor publici încasați, ca subvenție, de USR?

CITEŞTE ŞI: SONDAJ. AUR, peste USR, PSD spulberă tot!

Dacian Cioloș a propus două auditări: în privința modului în care au fost administrați banii până în acel moment și în privința modului în care s-au desfășurat alegerile în cadrul filialei Diaspora, cea mai mare după București. Ambele au fost aprobate în BN și apoi blocate.

Cum adică?

În cazul auditării alegerilor, argumentul, absolut pueril, a fost: contractantul serviciilor de audit e filiala Diaspora, iar președintele ei nu vrea să semneze cererea de auditare formulată către societatea terță de auditare.

Toată lumea știa în partid că acolo au fost niște probleme grave, de exemplu, zeci de voturi de pe un singur IP. Deci aici neîncrederea s-a propagat ca bulgarele de zăpadă în partid.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.