RATB va cumpăra energie electrică de la Hidroelectrica. Ce valoare are contractul semnat de regie

Tramvaiul 21 întoarce la Piața Sfântu Gheorghe

RATB va cumpăra energie electrică de la Hidroelectrica energie electrică în valoare de 33,34 milioane de lei (7,2 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul vizează furnizarea de energie electrică ”pentru tracţiune electrică şi pentru sediile RATB situate pe teritoriul Municipiului Bucureşti şi la Casa de odihnă RATB din Predeal”.

RATB va cumpăra energie electrică de la Hidroelectrica

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Hidroelectrica a anunţat, la mijlocul lunii iunie, că a câştigat procedurile de achiziţiei publică privind atribuirea contractelor de servicii de frunizare a energiei electrice către RATB şi Metrorex.

Metrorex, compania de stat care administrează reţeaua de metrou din Bucureşti, va cumpăra energie electrică în valoare de 59,9 milioane lei (12,8 milioane euro), fără TVA, de la Hidroelectrica. ”Cele două contracte, ce urmează să se deruleze pe o perioadă de un an începând cu 01.07.2018, au ca obiect livrarea de către Hidroelectrica a unui total de cca. 297.000 Mwh energie electrică pe medie şi joasă tensiune: 195.000 Mwh către Metrorex SA şi 101.678 Mwh către RATB”, arată un comunicat transmis de companie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here