Rareș Bogdan versus Codrin Ștefănescu. Debut de campanie furtunos: insulte în avalanșă și tăieri de lavaliere

INTERVIU Rareș Bogdan
Foto: B1

Prima zi de campanie a marcat și primul scandal. Unul monstru și în direct, protagoniștii fiind reprezentanți ai celor două mari partide, PSD și PNL. Rareș Bogdan versus Codrin Ștefănescu.

Invitatul lui Silviu Mănăstire, la B1, marți seară, Rareș Bogdan s-a duelat cu pesedistul Codrin Ștefănescu – altă gură politică bogată și care participa la emisiune prin telefon. Dialogul dintre cei doi a degenerat din start și, pentru a putea stopa torentul reciproc de insulte, moderatorul Silviu Mănăstire a fost obligat să ceară atât tăierea lavalierei lui Rareș Bogdan cât și tăierea sunetului în cazul telefonului lui Ștefănescu.

Asta însă după ce Ștefănescu l-a etichetat pe Rareș Bogdan drept ”un isteric care nu și-a luat pastilele”, ”personaj insalubru”, ”securistoid turbat”. La rândul lui, Rareș Bogdan l-a făcut pe Ștefănescu ”păcălici”, ”politician de clasa mică”, ”apărătorul infractorilor”, ”neobolșevic” și a conchis că nu are ce vorbi cu un politician ”de teapa” lui Ștefănescu.

Un astfel de debut confirmă întru totul vocile care de multă vreme avertizează că în acest an ne vom confrunta cu cele mai violente și dure campanii electorale de după 1990. Și asta de la europarlamentare încă nu-i nimic, ”vârful de sarcină” este prevăzut să apară în timpul campaniei pentru prezidențialele din toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ